För alla oss epanördar

http://www.youtube.com/watch?v=1its4aIewQ4&feature=related


Ja ni, det var härliga tider det! Jag saknar klassen massvis, vad sägs om en återträff till sommaren?

Kram nena

God JulJöns-olof

Ingen har väll glömt Jöns-olof??

För han har iaf inte glömmt oss!

Fick höra av Kristian häromdan att han ofta berättar att han sakar oss och att han tyckte vi var super trevligt och roliga. Inga andra tjejer på fjellare har varit så lätta och trevliga att jobba med.

Roligt att höra va?? =D

//Leander

what happens in simlångsdalen?

inte speciellt mycke kan jag berätta.
jag lever  för tillfället singellivet på bästa sätt, som enligt mig är att överströ hästarna med all kärlek och konsumera kärlekskomedier i överflöd.
trots att jag e lite trött på allt va kärlek heter.
så bor fortfarande själv långt ute i buskarna, de e jag hästarna, hundarna och katterna.

har sålt min stora casha, äntligen säger jag bara.
däremot så va jag och hämtade 2 nya pållar i veckan.
en halvblodsvallack på 5 år och en friser vallack på 10 år.
halvblodet kommer användas till fälttävlan troligtvis och frisern ska mamma ha till körning, dom få dagar hon e hemma....

så i nuläget har jag 6st hästar alldeles för många, men ska sälja d-ponnyn så om nån vet nån som behöver en sådan.
sen ska jag nog sälja mitt ena fullblod italy  hinner inte satsa på 2 st samtidigt på den nivån.

måste ha tid att leva lite, mitt liv går rent ut sagt på att mocka skit just nu. haha.

tycker fler kan bli bättre på att uppdatera här, vissa har aldrig skrivit nått överhuvudtaget vilket känns lite tråkigt.Nya halvblodet Bell-Kandue (skumt namn jag vet)
så kan ni få skåda de stora monstret se och njut
 
God jul och gott nytt år plönninge muppar Puss Lisette

Är jag inte gullig?

Jag skickade ett julkort adresserat till skolan. På kortet skrev jag att en god jul och ett gott nytt år önskades alla lärare som gjorde vår tid på skolan speciell.

Jag undertecknade med "Kram, Np05D".

Är jag inte gullig så säg?

:D

// Nena

Livet är underbart!

Som alla vet så är jag ju lite efter ibland... så idag såg jag Mr and Mrs Smith (tre år försent haha) och den var ganska bra. Lite fånig men jag sväljer det mesta. De hade schyssta pickadoller och snygga kläder ;)

Jag är två dagar ifrån en "fast" anställning, hurra! Jag trivs på mitt jobb, även om jag gnäller ibland haha. Det är ju inte synd om mig precis. Jag har börjat fundera på att gå på komvux och plugga in historia A och psykologi A. Sedan kanske det blir polishögskolan.. det är ärligt talat det enda jag känner vore kul.. allt annat verkar trist. Eller tja, min dröm om en shettisridskola med SMALA och väldresserade ponnys och ungar som faktiskt KAN RIDA finns ju kvar i bakhuvudet såklart. Men då måste jag ju ha ponnys, gård och startkapital. Inget av det finns att tillgå så jag ger upp det för stunden.

Förra veckan träffade jag Emma (vi ska till gymmet i övermorgon, verkligen läge för det om vi ska kunna söka till polisen, eller hur? Haha.) Dessutom hann jag äta pizza o fika med söta Leander och fika med Lis. Underbart att se mina flickor!

Nu i helgen var min söta fru här, från lördag till söndag. Vi åt  pizza och godis tills vi nästan sprängdes, tittade på nördiga filmer och myste. Då var jag glad! Det kändes som den gamla goa lanthushållstiden.

Livet är inte så illa egentligen, och som många gamla säger: " Jag ångrar ingenting, det enda jag ångrar är allt jag inte gjorde".

Med det i bakhuvudet så har jag bestämt mig för att skaffa körkort illa kvickt, spara pengar till en solresa nästa sommar (ni får hemskt gärna hänga på, Grekland nästa?) plugga till något och såklart skaffa en snyggare garderob. Haha. Vad är era drömmar? Skulle vara roligt om ni ville delge oss alla här i bloggen! Jag hörde att Linus ska plugga till Skogsmästare förresten, mycket duktigt! Lycka till mannen! :D

Jag tycker att vi ska dra ihop en klassträff till sommaren.

Mycket kärlek och pussar från

Nena


tråk

jag har så otroligt tråkigt nu för tiden, så jag tycker det borde vara obligatoriskt för alla att blogg minst 7ggr varje dag så jag har något att göra... eller nått.

Nää, men jag vill så gärna skriva här, fast har inget att skriva om direkt, det är tråkigt.

det var ungefär vad jag hade att säga... i brist på annat.

//Leander

Fast nu kom jag på en rolig sak att skriva! jag var faktiskt med om världens grej för nån helg sedan!

Jag jobbade natt en lördagskväll på Donken. Vid 1 tiden ber vakterna alla gäster att gå ut, vi i kassan tittar frågande på varande och fattar nada. Sedan ber vakterna även oss att gå ut och gå bort till Dressman. Lydiga som vi är gick vi ut och stälde oss utanför dressman.
Efter ca 10 min fick vi veta att det låg något som ev var en bomb utan för Donken. Efter yttligare 10 min bllir spärrområdet större och vi fick gå ända bort till Indiska.
Och jag kan berätta att det är inte säkrskilt trevligt att stå utomhus i 30min när det bara är nogra plus grader och duggrengnar. Specielt inte när man har på sig kortärman skjorta!!!

En av vakterna tyckte väldigt synd om oss när vi stod där och frös, han han fixade så vi fick gå in till Harrys och sätta oss, där vi fick sitta i en halvtimme.

Så efter att ha varit borta från jobbet en timme fick vi åter gå till arbetet då poliserna konctaterat att det inte var någon bomb, utan bara en leksak!!! Fatta vi blev griniga, så som vi hade frusit.

Såhär efteråt har jag fått veta att det var en kille vid namn Olle (tror han hette Olle iaf? eller något liknande kanske) som hade svensexa och var då utklädd till självmordsbombare som på vägen hem lagt av sig sina grejer utan att tänka på vad som kan hända... Stackars lilla olle kan nu hamna i fängelset. Så jag är inte så sur på honom längre.

Men ganska roligt ändå vad som kan hända bara för att man råkar lägga av sig sina utklädningskläder på fel ställe...


Det händer visst lite grejer i mitt liv med när jag tänker efter :P

//Leander

Hej alla glada!!!!

Jag har inte lyckats att se på bloggen på ett tag.. har bara stått error hela tiden, men nu går det igen så nu ska jag allt skriva!!

Jag och Fredrik *Koqvist* är visst inte menade för stadslivet så vi har fått tag på en stuga som vi ska flytta till i januari/februari.. så då kan vi äntligen bjuda hem massa människor igen!

Stugan är tyvärr nere i laholm, långt från skolan men nära till fredriks släkt och till hans jobb 

Saga är toppen mysig. Vi går på en valpkurs i laholm varje vecka.. hon är både mist och yngst, men jag har inte trampat på henne än iaf.

Hon är jätte kaxig och älskar att jaga möss, ackes svans när jag rider och så brukar hon hänga i öronen på fredriks föräldrars hund. VILKEN SYN!!

Acke ska ju flytta då också, så nu blir vi björbäckryttare haha.

lite bilder på saga..

många adventskramar från linnea


RSS 2.0