Flyinge

Hej på er saknade klasskompisar!

Var ett bra tag sen jag skrev så jag har lite dåligt samvete...

Jag saknar fortfarande plönninge och Np05D otroligt mycket och jämför ständigt flyinge och hippologklassen med det bästa, inte konstigt att det hela tiden känns som om det fattas något?!

Strax innan jul åkte jag av min lilla pålle Vilja så det sjöng om det, in till Lunds sjukhus och konstaterad hjärnskakning, IGEN! (Jag är nya Linnea...) Så det blev ingen ridexamen för mig, den blir vecka 8 istället, så håll en tumme eller två åt mig :) Just nu har vi bytt block igen, så nu har min grupp unghäst. Jag har själv blivit tilldelad lärarens unghäst Mr Sandman, f.2006 e: Sandakan ue: Good Future. Det är en riktig liten mes som gör stora framsteg, när jag fick honom för 3 veckor sen kunde man knappt ta på honom grimman, än mindre binda upp honom och nästa vecka ska vi sitta upp på honom - KUL!

Skolan rullar på riktigt bra just nu, klarade nyss av en supersvår tenta där 9/16 blev godkända :O Så det var verkligen skönt, det sista jag behöver just nu är att komma efter i plugget ;)

Vad händer annars då? Hrm, lite kaos och krig här i huset, det delas tydligen upp i läger, men det var väl oundvikligt med ett hus på 15 tjejer?! Jag trivs i alla fall med de personer som jag umgås mer med, alltid kul med nya umgängeskretsar!
Ikväll hade vi Sex and the city maraton, förstår ni att en av dessa underbara brudar har boxen?! LOVELY!

Förra helgen var jag och hälsade på hos Heidi. Var ute och red med henne, Robert och Anna, var såklart nere och red på fjellares anläggning och det kändes så fel och konstigt. Tiden har inte alls stått stilla där när jag varit borta, det har kommit nya hästar, de har bytt hagar (jag som alltid hade stenkoll på vart alla gick) och framförallt så ser hästarna (ursäkta ordvalet) förjävliga ut. Jag såg en tjej komma in med en brun, bukig och omusklad häst och frågade Robert om det var Rosa, varpå han svarar " Nej, det är Covergirl..."

Förstår ni att jag höll på att dö på fläcken! Vad sjutton har hänt med älskade, underbara Covergirl? Sen longeras hon runt i bara träns, utan inspänning, på en minimal volt och ser knackig ut på samtliga ben - Det var hemskt! Nu känns det som om jag bara hackar på plönninge, men vad har hänt när man inte ser utvecklingen av hästarna?

Värst av allt var att rida på plönninges anläggning utan att ni var där, ingen underbar klasskompis att skratta tillsammans med, ingen vän att berätta det senaste skvallret för. Min tid på plönninge är förbi, vår tid på plönninge är förbi, och det var riktigt tufft att inse. Jag kommer alltid att vara en plönningeelev, och efter hippologen, 2010 ska jag direkt utbilda mig till gymnasielärare och återvända till plönninge för att ge nya elever samma underbara utbildning som jag själv fick.

Varje dag längtar jag tillbaka till vår tid på plönninge, och varje dag grämer jag mig åt att vi inte tog tillvara bättre på den tiden. Med det här vill jag säga - JAG SAKNAR ER NP05D!

puss och kram
// Erica i Skåneland (där hon inte förstår vad lärarna säger...)As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change, from whatever
We will still be, friends foreverTjena Tjena

Kul att ni håller kontakt.  Sitter här o tänker på hur "goa" elever man haft. Minns när vi var på Hovs Hallar en av de sista dagarna. Hälsa alla.
Lasse

Se här!

Allas vår Lasse har gått med på Facebook. Tänkte att ni ville veta.. ;)

// Nena

Ps Skriv här i bloggen för fan.

Feel the love!

Här är en liten mailkonversation mellan mig och Lasse! Jag blev nästan lite tårögd av hans svar måste jag säga. Saknar skolan och lärarna, och så världens bästa klass också förstås! ;)

Helena:
Hej!

Ett julkort har skickats till skolan från 05D via mig,
men jag ville även skriva lite mer personligt.

En god fortsättning och ett gott nytt år önskar jag dig och Fredrik!

Kram Helena C, Np05D


Lasse:
Hej Helena

Kul att höra ifrån dig. :)
Har jullov några dagar till men sedan drar det igång igen den 7 januari.
Har varit hemma med familjen och slappat.
Hälsa gärna till övriga klassen från mig.
Det värmer alltid att höra ifrån "Världens bästa klass"
Varma Julhälsningar
LasseÄr han inte underbart söt vår klassföreståndare?
Jag kommer alltid anse att han och Fredrik är våra klassföreståndare,
 hur gamla vi och dom än blir! :D


G-punkten!

G-punkten
(mitt kollektivboende) inbjuder härmed in Er alla störtsköna, älskade och saknade Np05D elever till en kväll för allmänt fylleri nu på lördag den 10/1 2009.
Truly yours, Keno


(Det går inte att skicka SMS till mig då jag ej kan ta emot eller skicka från min telefon för tillfället)

RSS 2.0