Underbart

Som jag berättat innan så åkte jag till Mormor, Morfar och mina hästar (mina fd hästar) nu i helgen. Jag är trött av allt resande men ska skriva längre sen om hur det gick. Här är en fin häst att njuta av så länge!Kram Nena

Simlångdalen-Laholm

sitter just nu på jobbet och hade lite tid över så tänkte försöka mig på detta, jättebra ide med en klassblogg.

för er som inte vet så jobbar jag i laholm på ett gruppboende för autistiska barn, väldigt slappt jobb promenerar och ser på tv hela dag. haha..

jag e still kvar i lilla lilla tråkiga simlångsdalen, men husbygge är igång och kommer antagligen flytta ihop med min pojkvän Ricky nästa år, eller så fort huset e klart :)

Har även köpt ny pålle blev ett fullblod denna gången också, en 8 årig valack som gått en massa fälttävlan, men hör och häpna han går medelsvår dressyr också, himla roligt å sitta och göra galoppiruetter och byten.. så här ska tävlas dressyr, dressyrtanten lever än!

CJ min andra lilla plutt är kvar och så kommer de förbli, för den hästen äger mitt hjärta.

känns väldigt tråkigt nu när många flyttat hem till sina delar av landet, saknar alla enormt mycket!!

för å läsa min blogg får ni kolla på min hemsida www.nerman.zoomin.se där kan ni även kolla in bilder på min nya pålle och senare även bilder från husbygget :)

Ha de så bra alla, pussar Lisette

För dom som saknar Johanna

Haha =)Flyinge-nytt

Här kommer länken ;) Skruva upp ljudet så ni hör vad Lina säger och SKRATTA! Min häst är lite tokig ;)
http://www.youtube.com/watch?v=2W1pAoKcCQg

Flyinge-nytt

Nu känns allt lite bättre här nere i Skåne.

Troligen eftersom jag och Johanna åkte hem till Lina Holmström och hopptränade :) Var så härligt att rida för Lina igen! Tycker verkligen att hon är bra och hon känner ju både Vilja och mig så det var nyttigt :)

Träningen gick i stort sett bra. Lina ville få Vilja att hoppa lite kortare och rundare. Så hon la ut en bom 3 m efter en oxer på ca. 100 varpå Vilja klipper av och hoppar över hindret OCH bommen!
Håller på att lägga ut filmen på youtube så ni ska få ngt att skratta åt!
Linas kommentar är bäst!
"Hon hoppa fanimej övern!" haha XD

Annars skötte sig min lilla toka ganska bra!
På lördag blir det hopptävling på Flyinge. Ska rida två 1m avd. B. Hon har ju egentligen kvalat till avd A men tycker det är onödigt att hoppa omhoppning på henne, så hon kan gott gå avd B. Så jag ska tävla mot Linneas hunk ;) haha!

Något annat som var ganska kul var att Lina hade samma häst under ettan som jag har nu, Staffete. Hon ramlade även av för två veckor sen och fick hjärnskakning, precis som jag (för 2 veckor sen!!!) lite scary :P Så Lina bara " Jadu Erica, du är som mig" Varpå jag ställer mig och tittar mig runt i ridhuset "Ja, det kan jag nog leva med!" ;)

Så nu är livet lite bättre.

På lördag blir det fest i Lund eftersom jag ÄNTLIGEN blir 19 på söndag! tjoho! :D

Härligt att höra ifrån er alla, behöver väl knappast säga att jag saknar er, och att Flyinge hade behövt 05D, jag och keno gör så gott vi kan för att representera vår klass!

Kramar / Erica

ps. ska förresten göra ngt med håret imorgon, har ni förslag? Brunt eller blondare?

Lycka!

Jag är så glad över att detta fungerar och att flera stycken redan skrivit. Hurra! :D

Love, Nena

Hejsan alla!!

Hejsan alla! Nu ska även jag prova denna idé trots att detta är ypperst sällsynt av denna otekniska lilla filur...
Jag bor som de flesta vet i Halmstad city i världens minsta men sötaste lägenhet tillsammans med lilla kokvist såklart..
Jag pluggar nu till sjuksköterska här på högskolan vilket är helt sjukt, har inte förstått ännu hur man ska kunna läsa mer än tusen sidor på en vecka!! men men , det kommer väl hoppas jag.

Jag var med lite på nollningen här vilket var asgrymt och alla tog det jätteseriöst och det var en bal, barnkalas, festligheter och lekar ideligen.
superkul. Jag är till å me med på lokalteven här i halmstad där man kan se mig skrika och gapa med alla andra sjuknollor.. jättepinsamt!

och så var det lilla acke packe som jag har fått börja trava lite med igen, ska på återbesök om en månad och om han håller tror hon att han blir helt bra och jag kan hoppa och allt, eller så håller han inte så får han bli mamma scans köttbullar... väldigt osäkert helt enkelt, men vi får väl hoppas och se! :)

....Jag har en jätte tråkig nyhet... jag kan antagligen inte komma till "ÄGGby" i oktober, men hoppas verkligen vi kan göra något på nyår allesammans!!

ps.Håll koll på hunken ancarcrona flyingeungar!!!! Ds.


Linnea

Livet i Småland

Tycker de är en jätte bra idé med bloggen, så man kan ha koll på alla.

Om de nu då skulle va någon som vill veta vad som händer i småland, så tänkte jag bara kort berätta lite.

De är ganska fullt upp med saker hela tiden, kunde inte komma på Emmas inflyttingsfest eftersom jag var i Malmö de helgen..men hoppas att de blev en toppen kväll.

Sen jobbar jag mest, men har också köp en ny häst, som kom hem igår kväll!
En 6-årig dressyrvalack, dock lite stor för lilla mig, men de kommer nog gå bra!

Hinner inte skriva mer nu, men jag saknar alla och hoppas ni har de så jätte bra!

Kram Maja

Nyår

Nej, det är väl ingen som kör över mig ;) Men jag har den slappa stalltjänsten i år efetrsom jag ligger i körningsblocket (+unghäst) och har därmed 14 hästar att sköta endast (fodrar 10 extra).

På tal om nyår tycker jag att alla kan komma ner hit :D Hus stort som Gårdsvillan och jag har dessutom stalltjänsten :S Och Erica har lovat att hålla mig sällskap eftersom jag ska underhålla henne över jul... ;)

Men men, det löser sig nog..  :D Jag är glad att det verkar gå bra för alla (jag trivs faktiskt på Flyinge). Och trots att ni kanske inte hör av mig så mycket så saknar jag er faktiskt jättemycket...

Ciao - Keno

Lite kommentarer...

Usch de låter hemskt (syftar på flyinge). Ja håller med dig, skrubba boxgaller o väggar flera ggr om dagen ÄR sjukt. De e ju inte ens smutsigt då?
Men nyårsidén låter kanon:)
O förresten, HUR kan ngn köra över Antonia, Johanna o Erica? inte en chans, stå på er tjejor:)

puss puss Emma

Keep on going!

Superkul att flera stycken redan skrivit. Kommer bli ännu roligare ju fler som skriver så skriv! Ni behöver inte skriva superlånga inlägg, men skriv gärna något iaf så vi vet att alla lever. Haha.

Jag har fått en idé till. (Värst vad jag är kreativ nuförtiden haha). Jag funderar på att bjuda hem hela klassen till mig och Johan nu på nyår och så har vi kul! Äter tacos, dricker lite, snackar och bara har det sådär bra som bara 05D kan ha det! Vad sägs? Om de flesta tar med en madrass o sovsäck så kan alla sova här också, vi bor ju trots allt i villa.. några sängar och en soffa finns dessutom. :D

Idag gör jag inte så mycket utom att samla mina krafter inför en storröj i huset. Det behövs! Ska tvätta lite kläder inför Tälje-resan också.

Puss från Nena <3

Flyinge-nytt

Vill börja med att säga att jag saknar er alla!

Jag kom som ni kanske vet in på hippologen på flyinge :)
Trodde livet här skulle vara kul, proffsigt och vänskapligt, men jag vill faktiskt bara härifrån!!!
Jag jämför flyinge med plönninge och den nya klassen, Hp1 med 05D, och flyinge kommer aldrig i närheten av Plönninges samhörighet!

Jag har allvarligt funderat på att hoppa av, det känns inte som om jag lär mig någonting och det enda vi gör är att ha stalltjänst, hela jävla tiden! Jag ska tex. jobba hela julaftonsveckan, börjar halv 7 och slutar vid 16... För att sköta om några hästar som jag inte ens får ngt för... Om man tyckte plönninges stalltjänst var jobbig är det ingenting mot den här.

Sen, till råga på allt, har dom troligen fått kvarka på lösdriften på flyinge!
Toppen när jag har ett dräktigt sto, Vilja, som jag ännu inte fölförsäkrat.
Men när vi skulle försöka ha ett möte om det här i huset där jag bor (I huset bor även Keno, Johanna Nilsson och Miki) blir vi "unga" helt överkörda av dom "lite mer erfarna", 22-23 åringarna som jobbat på ridskola och tror dom kan allt.
Blir så trött på att bli överkörd bara för att vi kunde söka och komma in direkt efter gymnasiet och dom inte kunde det!

SÅ! Nu har jag fått gnälla av mig! ;)

Men jag menar varenda ord jag skrivit ner, speciellt att jag saknar er och att flyinge är skit jämfört med underbara plönninge där dom flesta var trevliga.

Måste bara säga en till sak, förstår ni att vi går runt och putsar boxgaller och skrubbar boxväggar flera gånger om dagen i stallarna!?!?! Och vi klagade när vi fick göra det en gång om året på plönninge... Det här stället är fan sjukt!

Men jag ska väl kunna stå ut i 2 år, visst kan jag?

Jag ska skriva ett lite mer pigg och glatt inlägg, mer som "Erica" när jag är på bättre humör. Nu är jag bara arg.
Ha det så bra alla underbara klasskompisar!

Pussar och Kramar / Häst-trötta Erica Lu ;)

(tänkte förresten träna för Peter Eriksson nästa vecka i min Nalle puh tröja, vad tror ni om det? ;)

Mitt liv

Om nu någon är intresserad av vad jag gör så ska jag göra som sötnosarna innan har gjort och skriva om mitt favoritämne, nämligen mig själv! XD Skämt åsido, men jag har ju inte träffat alla mina flickor på länge så därför måste jag uppdatera er på vad som händer i mitt liv.

Jag jobbar på Lidl och trivs bra. Är en deltid dock och jag vill ha heltid så jag är så att säga på jakt hela tiden.. Jag bor i Falkenberg med min Johan (haha jag har inte heller bytt) och vi förlovade oss på studenten. Ringarna köpte vi inte förrän nu i september, men jag är så glad så glad! :D

Jag träffar Emma och Leander emellanåt och det är underbart! Dock så saknar jag er andra snyggingar också, så klassträffen i Eggby får vi alla åtminstone försöka komma på!

I somras hade vi en liten re-union (med betoning på liten) på Rix festival i halmstad. Jag, Lis, Leander, Erica, Fia och Linnea sågs! Dessutom var Heidi med, hon som har Gustavsberg. Vi hade kul på Rix (Erica fick ju se sin älskade Ola), dessutom stod det en kille i rosa-pantern kostym bakom oss haha!  Sedan gick jag, Erica, Heidi och en kompis till Heidi på Bond (ett uteställe). Vi dansade och drack lite, mycket trevligt!

Efter denna lyckade träff så började vi fundera på om vi ska försöka träffas varje år på Rix Festival i Halmstad. Jag hoppas att så många som möjligt kommer! :D

Nu p¨å torsdag ska jag upp till Södertälje och hälsa på morföräldrarna, ska dessutom åka till Sigtuna och hälsa på mina älskade hästar! :D jag längtar så jag tror att jag spricker! Synd att ingen klassis bor i närheten av Tälje, då hade man ju kunnat ses..

Nu ska jag lägga in några bilder, piffigt va? XD

Jag och min Johan på vår förlovning!


Min förlovningsring!

Min Louis som jag ska hälsa på!

Rix rosa pantern!

Rix flickorna!

Erica och Fia!

Sötnosar!

Morrnmorrn

Följer Erikas linje o uppger lite info om mig o mitt liv fram tills nu; Bor med Adrian (jajemen, har inte bytt än!) i ett litet hus som vi hyr i heberg, jättenära Slöinge djursjukhus. Vi flyttade in i mitten av juli och trivs jättebra! Jag jobbar hos Eamon Hickey som bor bara 10 minuter härifrån så ja har nära till jobbet. Jag har även Tella där så de e kanon:) Jag började jobba där i mitten av juni och i torsdags började Karolina (från 05B, tsmns med Kevin) jobba där också, jätteroligt:) Innan dess har jag den mesta av tiden varit själv men haft tre praktikanter från Plönninge. Lite konstigt men kul. Jag har jobbat mycket men ändå lyckats träffa Helena och Erika.
Som ni vet hade jag och Adrian inflyttningsfest den 6e september och i alla fall en del av klanen 05D dök upp. Bl.a. Sara, Emelie, Helena, Erika, Antonia, Lisette, Linnea, Camilla, Sofia etc. Även en del andra Plönningefolk så de va kul tyckte i alla fall jag:)
Detta är vad som hänt i mitt liv fram tills nu men ja lovar att så fort något nytt händer eller om jag har något annat att dela med mig av så ska jag uppdatera. Ha det bra tills dess!

Puss o kram Emma


Ps. Superbra initativ Helena! Ds.

Jag & Tella i Fbg, 1,10


Hellu

Verkligen älskar Helenas ide!

Så, för dom som inte redan vet det (tror iof att alla redan vet det mesta om mig) så bor jag nu i en liten stuga i Haverdal med min pojkvän Kristian och våran 16veckor gammla katt Lester.
Jobbar på McDonalds i Halmstad city. Extraknäcker även i ett stall i Rävinge. Rider på Harplinge ridklubb en gång i veckan.
Har en egen blogg. www.erikaleander.blogg.se

Som avslut, en bild på Lester:// Erika med K

Plönninge will last!

Nu är det såhär att jag älskar 05D över allt annat och därför har jag skapat denna blogg. Jag vill att vi alal ska ha lite mer koll på varandra, vi är början av vårt vuxenliv och åtminstone jag är grymt nyfiken å hur det går för alla! Alla i klassen får inloggningsuppgifterna och sen får vi alla blogga här när vi vill, hur vi vill och om vad vi vill. Lägg in nya bilder på din bil eller nya pojk/flickvän, rapportera om vilda fester eller viktiga nyheter, skriv av dig en regnig dag när du längtar efter sällskap eller skriv om din jobbiga chef. Inget är för stort eller litet för att tas upp här, ni minns väl alla våra diskussioner på lektionerna?

Länge leve Np05D!

XoXo Helena (Ps stor fördel om den som bloggat skriver sitt namn längst ner i inlägget, då har vi bra koll!) :D

RSS 2.0