RÖSTA PÅ ROFFE

Glöm inte att rösta på roffe till Jerringpriset

https://www.questback.com/sr/jerring08/

Ha de bra allihopa
Kram Maja

Hej!

Sitter uppe en lördagkväll och väntar på killen ska komma hem...orkar inte vara ute o härja;)
så då tänkte jag skriva en liten rad:)

Allt har flytit på sen studenten, nyligen fått nytt jobb på en mjölkgård:) roligt att mjölka kor! trivs som fisken i vattnet! haha låter tokigt men kossor e asroliga! :D
Johan(pojkvän för er som inte vet) har flyttat hem till mig, bor på övervåningen i vårat hus där e som en hel lägenhet, allt utom dusch så vi tyckte de va smart, både billigare och närmare;)

nu är man plötsligt vuxen! saknar fjellare och klassen skitmkt! trodde inte ja skulle sakna fjellare men d va en bra plats om man räknar bort lite saker;) klassen visste jag att ja skulle sakna! synd att man vantrivdes på skolan bara..

hoppas allt är bra med er!
kramar Maria
kossor
Mina nya arbetskamrater;)

Flyinge/Gotlands-nytt

Nu är det Keno som står för Flyingenytt ;)

Är för tillfället hemma på Gotland för att ha uppköring, önska mig lycka till ;D Kan behövas...

På Flyinge är det lugnt, haft lite krig i huset men det har löst sig :D Ingen sätter sig på mig! Och jag har nog fått bekväma Erica att få tillbaka motivationen genom halvflummiga barbackaturer, haha! När jag red barbacka i torsdags själv, vem tror ni inte jag lyckas möta?! Susanne Gielen!!! Pinsamt? Ja, men hon verkade inte så brydd.

Biggan har förresten startat sin första 1.10 - hon var jätte duktig! Petade något räcke men hon var perfekt på allt annat så jag är supernöjd, svårt att tro att hon stannade på allt över 90 cm i våras.

Sen har vi ju haft Flyingedagarna, det var tufft eftersom det var mycket att göra (eftersom vi var så få som ställde upp, grrr!) men jag och Johanna N dansade iaf till Peter Ericsson och Jaguar Mails nummer. Film finns på Facebook ;) Asskoj!

Ciao

Underbar

Hej allihopa :)

Tänkte bara visa er en bild på min nya sötnos jag hittat... och nej det är inget halvblod det är en PRE :) Men visst är han underbar? Just nu står han på Mallorca men om allt går som det ska kommer han till mig lagom till jul så jag hoppas dom slår in han åt mig :) Jag har för övrigt blivit det man kalla r dressyrnörd men jag ska försöka komma ihåg hur man hoppar ;)

Saknar er alla varje dag <3
KRAM AMELIATänkte bara skriva några rader om min nya sötnos som jag hittat på Mallorca! ...och nej det är inget halvblod det är en PRE och han är hingst på köpet haha. Men visst är han underbar?   Jag har nämligen blivit dressyrnörd och vem faller inte för denna sötnos :) Om allt går som det ska kommer han komma hem till mig med båten precis lagom till jul så jag hoppas dom slår in han åt mig!  Hoppas allt är bra med er alla, saknar er varje dag! Kramas!

Bara för att

Eftersom jag nu klagat på dem som inte skriver något så känner jag mig tvungen att skriva själv =P

Så jag tänkte skryta lite om min underbara katt Lester! Titta bara så fin han är.//Leander

Påminna varandra

Eftersom vi är några som är lite sura på dom som inte anstränger sig och sriver inte något här, så tycker jag vi som är här och kikar och skriver lite ibland får påmminna de övringa ibland, jag skickade sms till några i klassen häromdagen och skickade lite brev på lunar förut idag, har även skrivit på Facebook.

Hur svårt kan det vara att bara skriva ett litet inlägg om vad man gör nuförtiden?

Så alla! Påminn de andra om att denna bloggen finns!

Man måste inte skriva så ofta, det räcker med ett litet inlägg nån gång då och då, och skriva lite kommentarer till de andra, inget ansträngade enligt mig iaf.

//Leander

Tråkigt

Jag tycker att det är aptråkigt att så ytterst få skriver här. Och alla som pratade om hur ledsna de var att vi skulle sluta, att vi minsann skulle hålla kontakten i klassen. Jag kan ärligt säga att jag inte har kontakt med alla och att det är tråkigt. Somliga verkar inte bry sig ett skit, och just därför undrar jag om ni ens brydde er om "oss"  på riktigt innan studenten. Hyckleri. Om ni varken kan skriva här eller knappt höra av er irl så undrar jag om ni egentligen nånsin brydde er?

Hade vi inte bättre sammanhållning än såhär?!

// Helena

Planen för att rädda Grisen

Nu är det såhär, att Nena och Erika var nere på Fjellare för en stund sedan för att pussa på hästarna lite.
Vi lade märke till att Grisen inte mår bra: han har kissfläckar på sig, raggig päls, matt blick och blev jagad av sin nya elaka hagkompis.

Vi har kommitpå den perfekta planen för att rädda honom:
 Om alla 18 i kassen lägger 555kr var så kan vi köpa honom och ha honom som våran klasshäst
Vi kan dela på honom och sköta honom allihop!

Frågan är bara vart han ska stå uppstallad??

puss Nena och Erika


RSS 2.0