Flyinge

Hej på er saknade klasskompisar!

Var ett bra tag sen jag skrev så jag har lite dåligt samvete...

Jag saknar fortfarande plönninge och Np05D otroligt mycket och jämför ständigt flyinge och hippologklassen med det bästa, inte konstigt att det hela tiden känns som om det fattas något?!

Strax innan jul åkte jag av min lilla pålle Vilja så det sjöng om det, in till Lunds sjukhus och konstaterad hjärnskakning, IGEN! (Jag är nya Linnea...) Så det blev ingen ridexamen för mig, den blir vecka 8 istället, så håll en tumme eller två åt mig :) Just nu har vi bytt block igen, så nu har min grupp unghäst. Jag har själv blivit tilldelad lärarens unghäst Mr Sandman, f.2006 e: Sandakan ue: Good Future. Det är en riktig liten mes som gör stora framsteg, när jag fick honom för 3 veckor sen kunde man knappt ta på honom grimman, än mindre binda upp honom och nästa vecka ska vi sitta upp på honom - KUL!

Skolan rullar på riktigt bra just nu, klarade nyss av en supersvår tenta där 9/16 blev godkända :O Så det var verkligen skönt, det sista jag behöver just nu är att komma efter i plugget ;)

Vad händer annars då? Hrm, lite kaos och krig här i huset, det delas tydligen upp i läger, men det var väl oundvikligt med ett hus på 15 tjejer?! Jag trivs i alla fall med de personer som jag umgås mer med, alltid kul med nya umgängeskretsar!
Ikväll hade vi Sex and the city maraton, förstår ni att en av dessa underbara brudar har boxen?! LOVELY!

Förra helgen var jag och hälsade på hos Heidi. Var ute och red med henne, Robert och Anna, var såklart nere och red på fjellares anläggning och det kändes så fel och konstigt. Tiden har inte alls stått stilla där när jag varit borta, det har kommit nya hästar, de har bytt hagar (jag som alltid hade stenkoll på vart alla gick) och framförallt så ser hästarna (ursäkta ordvalet) förjävliga ut. Jag såg en tjej komma in med en brun, bukig och omusklad häst och frågade Robert om det var Rosa, varpå han svarar " Nej, det är Covergirl..."

Förstår ni att jag höll på att dö på fläcken! Vad sjutton har hänt med älskade, underbara Covergirl? Sen longeras hon runt i bara träns, utan inspänning, på en minimal volt och ser knackig ut på samtliga ben - Det var hemskt! Nu känns det som om jag bara hackar på plönninge, men vad har hänt när man inte ser utvecklingen av hästarna?

Värst av allt var att rida på plönninges anläggning utan att ni var där, ingen underbar klasskompis att skratta tillsammans med, ingen vän att berätta det senaste skvallret för. Min tid på plönninge är förbi, vår tid på plönninge är förbi, och det var riktigt tufft att inse. Jag kommer alltid att vara en plönningeelev, och efter hippologen, 2010 ska jag direkt utbilda mig till gymnasielärare och återvända till plönninge för att ge nya elever samma underbara utbildning som jag själv fick.

Varje dag längtar jag tillbaka till vår tid på plönninge, och varje dag grämer jag mig åt att vi inte tog tillvara bättre på den tiden. Med det här vill jag säga - JAG SAKNAR ER NP05D!

puss och kram
// Erica i Skåneland (där hon inte förstår vad lärarna säger...)As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change, from whatever
We will still be, friends foreverKommentarer
Postat av: Anonym

COVER GIRL! :´(

2009-01-31 @ 16:18:28
Postat av: Anonym

Konstigt att "plönningeeleverna" inte är värda mer då?

2009-01-31 @ 23:12:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0